top of page
Skyline LOS.png
Skyline LOS.png
Skyline LOS.png
Background.jpg
SR_A3_Sinterklaas-LoonOpZand_2023_Intocht.jpg

Klik om te vergroten!

Pietengroepje 1.png

Intocht 2023
Zondag 19 november | 11.30 uur

Op zondag 19 november 2023 komt Sinterklaas weer aan, tijdens de intocht in Loon op Zand. Na het succes van vorig jaar trekt de Sint met zijn pieten dit jaar weer door de straten van Loon op Zand. Sta je langs de route en is Sinterklaas voorbij geweest, sluit dan achter de stoet aan en loop met ons mee richting het Weteringplein waar de burgemeester ons op zal wachten en verwelkomen. Wat we precies gaan doen houden we nog even geheim maar het beloofd een onvergetelijk feest te worden.

Ook zo benieuwd hoe de route eruit gaat zien en willen jullie deze nieuwtjes ook echt niet missen? Like en volg onze intocht facebookpagina en blijf van alle nieuwtjes over de intocht in Loon op Zand op de hoogte. Volg ook meteen onze oude, vertrouwde Facebookpagina, of instagram-account.

Ons intocht comité is nu al hard aan het werk om alles te regelen, zodat het Sinterklaas aan niets ontbreekt wanneer hij weer naar Loon op Zand komt. Heb je vragen, tips of ideetjes of ben jij onmisbaar en wil je graag meehelpen tijdens de intocht? Laat het ons intocht comité snel weten via dit e-mailadres

Routekaart 2023.png
Lampionnenoptocht
Background.jpg

Lampionnenoptocht 2023
Zaterdag 2 December | 17.00 uur

De jaarlijkse Lampionnenoptocht zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 2 december. De Sint heeft laten weten dat hij er weer super veel zin in heeft. 

We verzamelen om 17:00 uur bij het Witte Kasteel.

Vergeet natuurlijk jullie lampionnen niet!

Willen jullie alle nieuwtjes ook echt niet missen? Like en volg onze

intocht facebookpagina en blijf van alle nieuwtjes over de intocht in Loon op Zand op de hoogte. Volg ook meteen onze, vertrouwde Facebookpagina, of instagram-account.

Het intochtcomité is hard aan het werk om alles te regelen zodat het Sinterklaas aan niets ontbreekt. Heb je vragen, tips, ideetjes of wil je graag meehelpen tijdens de lampionnenoptocht? Laat het ons dan snel weten via dit e-mailadres

SR_A3_Sinterklaas-LoonOpZand_2023_Lampionnen.jpg

Klik om te vergroten!

bottom of page